Η 20χρονη με τις αμέτρητες ελιές στο πρόσωπο που φιλοδοξεί να στεφθεί Μις Υφήλιος [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 20χρονη με τις αμέτρητες ελιές στο πρόσωπο που φιλοδοξεί να στεφθεί Μις Υφήλιος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν η Ανίταν Ντελμούντο γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει bullying, δίνει μία αφοπλιστική απάντηση στους επικριτές λέγοντας πως θα ήθελε και θα μπορούσε να στεφθεί η επόμενη Μις Υφήλιος.

Συγκεκριμένα, το 20χρονο κορίτσι από τη Μαλαισία γεννήθηκε έχοντας μεγάλες σκούρες ελιές στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να καλύπτεται σχεδόν παντού από αυτές.

Έχοντας μεγαλώσει ακούγοντας συνεχώς από τους συμμαθητές της τους χαρακτηρισμούς «τέρας» και «μπισκότο σοκολάτας», δεν κρύβει πως τέτοιοι χαρακτηρισμοί την πλήγωσαν και την έκαναν να είναι αρκετά ντροπαλή.

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo (@evita_delmundo) on May 27, 2017 at 2:45am PDT

«Στο δημοτικό σχολείο κανείς δεν ήθελε να είναι φίλος μου. Θυμάμαι πως ένας δάσκαλος είχε ζητήσει από δύο κορίτσια να μου κάνουν παρέα την ώρα του διαλείμματος, τα οποία ψιθύριζαν μεταξύ τους “γιατί πρέπει να της συμπεριφερόμαστε σαν να είναι πριγκίπισσα”;», ανέφερε η ίδια.

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo (@evita_delmundo) on Jun 5, 2017 at 2:19am PDT

Τα πράγματα έγιναν κάπως καλύτερα στην εφηβεία, όταν τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπου άρχισε να αποκτά περισσότερο εμπιστοσύνη στους γύρω της, να κάνει φίλους και να έχει «υποστηρικτές», όπως τη μητέρα της και τη δασκάλα της.

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo(@evita_delmundo) on May 16, 2017 at 4:18am PDT

Τότε η Εβίτα πήρε τη μεγάλη απόφαση να μην πειράξει καθόλου το σώμα και το πρόσωπό της και να μην κάνει καθόλου χειρουργικές επεμβάσεις. Ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι γιατροί, οι οποίοι ανέφεραν πως μπορεί να βάλει σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία της αν αποφασίσει να αφαιρέσει τις ελιές από πάνω της.

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo (@evita_delmundo) on Mar 27, 2017 at 8:19am PDT

Η ίδια δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, αλλά αποφάσισε να κάνει δοκιμαστικά για τον τίτλο της Μις Μαλαισία.

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo (@evita_delmundo) on Dec 16, 2016 at 6:19pm PST

Η Ντελμούντο έκανε δοκιμαστικά τον Ιούνιο και τώρα περιμένει τα αποτέλεσμα για να δει αν θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο.

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo(@evita_delmundo) on Nov 19, 2016 at 1:00am PST


«Έμαθα να αποδέχομαι τα σημάδια μου και να αγαπώ τον εαυτό μου. Έλαβα σιγά σιγά την εμπιστοσύνη για να αποδείξω τη μοναδικότητά μου», ανέφερε η ίδια, συμπληρώνοντας πως αν δεν προχωρήσει στον επόμενο γύρο δεν θα το βάλει κάτω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαλαισία ελιές Μις Υφήλιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ