Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η δημόσια εμφάνιση με την 13χρονη κόρη της σε συναυλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η δημόσια εμφάνιση με την 13χρονη κόρη της σε συναυλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και της Ελενας Παπαρίζου στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 28 Ιουνίου έδωσε το παρών η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου έχοντας στο πλευρό της την κόρη της.

Μετά τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες τη δεκαετία του 90’ (Ταύρος με Τοξότη, Τμήμα Ηθών, Μια ζωή για την Ελσα) από τις οποίες έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό, η ηθοποιός αφοσιώθηκε στο θέατρο και την οικογένειά της.

Σε συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή Join Us, η Πέγκυ Σταθακοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά για την σχέση της με την κόρη της που την συνοδεύει αρκετές φορές στις δημόσιες εμφανίσεις της: «Νιώθω ότι παίρνω πάρα πολύ αγάπη από την οικογένειά μου. Η κόρη μου λέει "μαμά είσαι μάλλον λίγο πιο μεγάλη από τις άλλες μαμάδες αλλά εγώ σε λατρεύω". Χαίρομαι που απόκτησα τη Χριστίνα σε μεγάλη ηλικία, σε οριακή ηλικία γιατί προσπάθησα πολύ να γίνω μαμά. Αυτό όμως είναι η περιουσία μου γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να έχω ζήσει και να έχω χορτάσει».

Δείτε την εμφάνιση της ηθοποιού με την κόρη της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ