Χανιά: Πλοίο «βόμβα» με εκρηκτικές ύλες είναι δεμένο στη Σούδα -Εκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Χανιά: Πλοίο «βόμβα» με εκρηκτικές ύλες είναι δεμένο στη Σούδα -Εκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατασχεμένα κοντέινερς με εκρηκτικές ύλες παραμένουν σε φορτηγό πλοίο που βρίσκεται στο λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά, από τις 25 Μαΐου.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, λόγω του κύματος καύσωνα που πλήττει τη χώρα, λιμενικές και στρατιωτικές Αρχές έχουν λάβει έκτακτα μέτρα υπό τον φόβο έκρηξης, καταβρέχοντας τα φορτία ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα πλοίο με το παράνομο φορτίο είχε αποπλεύσει από την Τουρκία και είχε προορισμό το Σουδάν, όταν εντοπίστηκε στα ανοικτά της Κω και διαπιστώθηκε πως έφερε φορτίο εμπορευματοκιβωτίων με εκρηκτικές ύλες, κατά παράβαση σχετικών αποφάσεων Ο.Η.Ε και Ε.Ε αναφορικά με περιοριστικά μέτρα λόγω της κατάστασης στο Σουδάν.

Χανιά: Πλοίο «βόμβα» με εκρηκτικές ύλες είναι δεμένο στη Σούδα -Εκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγές από τις αρχές ασφαλείας της περιοχής όπου βρίσκεται το πλοίο τόνισαν ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας και το πλοίο βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση, ωστόσο η ραγδαία άνοδος της θερμοκρασίας που αναμένεται εντός των επόμενων ωρών δημιουργεί ανασφάλεια.

Πηγή zarpanews


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σούδα Χανιά πλοίο εκρηκτικές ύλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ