Σίριαλ με τη μεταγραφή του Μανωλά στη Ζενίτ - Εκατομμύρια στα πόδια του και η άρνηση στα ρούβλια - iefimerida.gr

Σίριαλ με τη μεταγραφή του Μανωλά στη Ζενίτ - Εκατομμύρια στα πόδια του και η άρνηση στα ρούβλια

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σήριαλ μετατρέπεται η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ζενίτ, μετά την άρνηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού να πληρωθεί σε ρούβλια.

Τελεσίγραφο έως το Σάββατο έδωσε η Ζενίτ στον Κώστα Μανωλά προκειμένου να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση που υπάρχει ήδη στο τραπέζι.

Οι Ρώσοι τα έχουν βρει σε όλα με την Ρόμα στα 35 εκατομμύρια ευρώ και έχουν συμφωνήσει με τον Μανωλά σε τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένες οι ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να εμφανιστεί αφού δεν δέχεται να πληρωθεί σε ρούβλια.

Βήμα πίσω όμως δεν κάνει και η Ζενίτ, η οποία αρνείται να πληρώσει σε ευρώ τον παίκτη, δίνοντας τελεσίγραφο πως αν δεν συμφωνήσει έως το Σάββατο, τότε θα αποσύρει την πρότασή της.

Αυτή η εξέλιξη αυτόματα αλλάζει και τον προγραμματισμό της Ρόμα, ενώ όπως αναφέρει το Sky Italia δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον από την Τσέλσι για την απόκτηση του παίκτη.

Δεν αποκλείεται πάντως όσο θα περνούν οι ώρες, να φτάσει στα γραφεία της Ρόμα νέα πρόταση από κάποιον άλλο σύλλογο και την τελευταία στιγμή να υπάρξει ανατροπή δεδομένων με την μεταγραφή του Μανωλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Μανωλάς μεταγραφή Ζενίτ Ρομά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ