«Αλύπητο ξύλο» στον Σαρκοζί ρίχνουν οι Τούρκοι - iefimerida.gr

«Αλύπητο ξύλο» στον Σαρκοζί ρίχνουν οι Τούρκοι

Σαρκοζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχετε απωθημένα με τον Νικολά Σαρκοζί; Θέλετε να τον χαστουκίσετε; Αν η απάντηση είναι ναι τότε μπορείτε να το κάνετε... ψηφιακά, αφού οι Τούρκοι δημιούργησαν ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι στο οποίο μπορείς να βγάλεις και εσύ το άχτι σου για τον Γάλλο πρόεδρο. Φυσικά αφορμή πίσω από αυτό είναι η κόντρα Γαλλίας- Τουρκίας σχετικά με τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Με την αντιπάθεια για τον Γάλλο πρόεδρο να έχει χτυπήσει «κόκκινο» στη γειτονική μας χώρα λόγω του νόμου που ποινικοποιεί την άρνηση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, οι Τούρκοι επιστράτευσαν την τεχνολογία για να βγάλουν το... άχτι τους!

Ανταποκρινόμενο στο κοινό αίσθημα οργής, ένα τουρκικό site διαδικτυακών παιχνιδιών παρουσίασε την Τρίτη ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να... χαστουκίσεις τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί για να κερδίσεις πόντους!

Το διαδικτυακό παιχνίδι αναρτήθηκε στο σάιτ www.sunoyun.com και έχει τίτλο «Χαστουκίστε τον Σαρκοζί». Ο χρήστης ελέγχει ένα εικονικό χέρι με το ποντίκι του, και στόχος είναι να χαστουκίσει τον γάλλο πρόεδρο όσο δυνατότερα γίνεται...

Στην παρουσίαση του παιχνιδιού η τουρκική εταιρεία που το δημιούργησε εξηγεί: «Δεν νομίζετε ότι αξίζει στον Σαρκοζί ένα καλό χαστούκι στο πρόσωπο;» ενώ παρουσιάζεται αναλυτικά η ανάμιξή του στην υπερψήφιση του επίμαχου νόμου, προφανώς για να δικαιολογηθούν τα εικονικά χαστούκια.

Για να παίξεις ευκολότερα το διαδικτυακό παιχνίδι, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ επτά γλωσσών από το μενού, στις οποίες φυσικά τα γαλλικά δεν περιλαμβάνονται.

Το παιχνίδι υπολογίζει πόσο... γρήγορα χαστουκίζει ο χρήστης τον Σαρκοζί και δίνει το αποτέλεσμα σε... χιλιόμετρα ανά ώρα. Έτσι αν θέλετε να κερδίσετε πρέπει να βάλετε δύναμη αφού κάθε χαστούκι κάτω των 200 χλμ./ ώρα, θεωρείται «αποτυχία».

Για να παίξετε το παιχνίδι κάντε κλίκ εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ