Απέλυσαν 22χρονη σερβιτόρα γιατί εμφανίστηκε στη δουλειά χωρίς σουτιέν - iefimerida.gr

Απέλυσαν 22χρονη σερβιτόρα γιατί εμφανίστηκε στη δουλειά χωρίς σουτιέν

Facebook/KateHannah
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 22χρονη Katie Hannah εργαζόταν ως σερβιτόρα σε μια τοπική μπυραρία στο Υorkshire. Μέχρι που αποφάσισε να πάει χωρίς σουτιέν και, όπως λέει, έγινε η αιτία να απολυθεί.

Όπως ισχυρίζεται, το αφεντικό της (και για την ακρίβεια η αφεντικίνα της) την επέληξε λέγοντας της ότι η εμφάνισή της είναι απαράδεκτη και ότι δεν μπορεί να έρχεται στη δουλειά χωρίς σουτιέν, αλλά η ίδια δεν πιστεύει πως έκανε κάτι κακό.

Μάλιστα, οργισμένη από την σεξιστική αντίδραση του αφεντικού της, ανέβασε ένα ποστ στο Facebook συνοδεύοντας το από μια φωτογραφία της με τα ρούχα που φορούσε εκείνη τη μέρα και τα οποία θεωρήθηκαν μη αποδεκτά.

Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιστορία σε δύο προτάσεις και «ένοχη» να φαίνεται η Kate, αλλά το ζήτημα είναι πολύ πιο περίπλοκο. Η ίδια είπε όλη την ιστορία αναλυτικά στην ανάρτηση της στο Facebook:

Δες τι έγραψε στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ