fbpx Δύο συστατικά απογειώνουν τη γεύση του τζιν τόνικ -Ούτε αγγούρι, ούτε λεμόνι [εικόνα] | ΖΩΗ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΖΩΗ
ΤΟΛΜΑΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ

Δύο συστατικά απογειώνουν τη γεύση του τζιν τόνικ -Ούτε αγγούρι, ούτε λεμόνι [εικόνα]

Φωτογραφία: Shutterstock
28|06|2017 | 19:35
Φωτογραφία: Shutterstock

Φυσαλίδες τόνικ κατακλύζουν τον ουρανίσκο και η κάπως πικρή γεύση του αγαπημένου σου ποτού σε γεμίζει. Για ακόμη μια φορά σκέφτεσαι πόσο δίκιο έχεις που αγαπάς το τζιν τόνικ.

Αν σου λέγαμε πως μία απλή προσθήκη θα απογείωνε τη γεύση του, τι θα έλεγες; Θα τολμούσες να τη δοκιμάσεις ή θα υπερασπιζόσουν πως το τζιν πίνεται μόνο με αγγούρι ή λεμόνι;

Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βγεις, σκέψου να αντικαταστήσεις το αγγούρι ή το λεμόνι με μάνγκο και άρκευθο.

Τόσο το μάνγκο, όσο και ο άρκευθος περιέχουν μια υψηλά επίπεδα πινένιου. Οταν συνδυάζονται μαζί, το γλυκό μάνγκο αναδεικνύει την βοτανική γεύση του τζιν, δημιουργώντας ένα τέλεια ισορροπημένο κοκτέιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ