Χρήστος Ξανθάκης: Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει τη δική του μάχη με τη νευρική ανορεξία - iefimerida.gr

Χρήστος Ξανθάκης: Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει τη δική του μάχη με τη νευρική ανορεξία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τη νευρική ανορεξία, ο δημοσιογράφος Χρήστος Ξανθάκης μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook μια ανάρτηση για την «σκιά» της νευρικής ανορεξίας που παραλίγο να σκεπάσει τη δική του ζωή.

Οπως ο ίδιος εξομολογείται πριν από αρκετά χρόνια έφτασε τα 54 κιλά. Η μητέρα της συζύγου του, ήρθε και η ίδια αντιμέτωπη με το «τέρας» της ανορεξίας, όμως δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Η νευρική ανορεξία δεν βρίσκεται κάπου μακριά μας. Εχει πολλά πρόσωπα και δεν είναι απίθανο ένα από αυτά τα πρόσωπα να το αντικρίσουμε στον καθρέπτη μας.

Ο Χρήστος Ξανθάκης γράφει μεταξύ άλλων:

«Koρίτσια κι αγόρια, επί του προσωπικού. Το έχουμε ζήσει και στο σπίτι μας, η πεθερά μου έχασε τη ζωή της από αυτό το πράγμα. Ηταν υγιέστατη σε όλα τα άλλα...».

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Ξανθάκης Νευρική ανορεξία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ