Παναθηναϊκός: «Ξεχνάμε τις παρεξηγήσεις με τον Μπεργκ - Του ευχόμαστε καλή επιτυχία» - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: «Ξεχνάμε τις παρεξηγήσεις με τον Μπεργκ - Του ευχόμαστε καλή επιτυχία»

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Αλ Αΐν και μετά την ανακοίνωση της ομάδας του Κατάρ, ήρθε και αυτή του Παναθηναϊκού να επισημοποιήσει το γεγονός.

Η πράσινη ΠΑΕ αν και αφήνει αιχμές για το γεγονός ότι ο διεθνής Σουηδός επιθετικός επέλεξε να εξασφαλίσει ένα μεγάλο συμβόλαιο, κάνει λόγο για καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και τον καλεί για το κλείσιμο της καριέρας του στο τριφύλλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Δυστυχώς ο Μάρκους Μπεργκ επέλεξε να φύγει από τον Παναθηναϊκό γιατί έκρινε ότι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, κοντά στο τέλος της καριέρας του, ήθελε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις. Τις ξεχνάμε, καθώς ο Μάρκους έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο βήμα που επέλεξε να κάνει και τον περιμένουμε εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί για να κλείσει την καριέρα του στο Σύλλογό μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρκους Μπεργκ Παναθηναϊκός αλ αιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ