Ο Τραμπ πλαστογράφησε εξώφυλλο του TIME -Εβαλε δική του φωτογραφία, πέταξε την Κέιτ Γουίνσλετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τραμπ πλαστογράφησε εξώφυλλο του TIME -Εβαλε δική του φωτογραφία, πέταξε την Κέιτ Γουίνσλετ [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Angel Valentin/The Washington Post
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ εξαπολύει με κάθε ευκαιρία μύδρους κατά των ΜΜΕ κατηγορώντας τα ότι διαδίδουν ”Fake News”, όταν δεν του αρέσουν τα ρεπορτάζ τους.

Αλλά κι η δική του σχέση με την αλήθεια φαίνεται πως είναι αρκετά ελαστική...

Όπως αποκαλύπτει η Washington Post σε αρκετές από τις λέσχες γκολφ ιδιοκτησίας του είναι αναρτημένο ένα πλαστογραφημένο εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ με τη φωτογραφία του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα.

Στην κορνιζαρισμένη φωτογραφία ο Τραμπ ποζάρει με σοβαρή έκφραση, τα χέρια σταυρωμένα και το βλέμμα προσηλωμένο στο φακό. Ενώ η λεζάντα αναφέρεται στο reality show The Aprrentice («Ο Μαθητευόμενος»), που ανέδειξε σε αστέρα εθνικής εμβέλειας τον Τραμπ, πολύ προτού θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ: «Ντόναλντ Τραμπ: ‘The Apprentice” είναι μια τεράστια τηλεοπτική επιτυχία!»

Στο εξώφυλλο αναγράφεται η ημερομηνία έκδοσης: 1η Μαρτίου 2009. Μόνον που τέτοιο τεύχος δεν εκδόθηκε ποτέ, αφού στο τεύχος της συγκεκριμένης ημερομηνίας το εξώφυλλο του ΤΙΜΕ ήταν αφιερωμένο στη βραβευμένη με Όσκαρ Βρετανίδα ηθοποιό Κέιτ Γουίνσλετ,

A Time Magazine with Trump on the cover hangs in his golf clubs. It’s fake. https://t.co/GbabQP5hXQ pic.twitter.com/EFTEcyasRE

Σημειωτέον ότι στο πλαστογραφημένο εξώφυλλο του ΤΙΜΕ με τον Τραμπ εμφανίζονται και άλλα ρεπορτάζ που προαναγγέλλονταν στο εξώφυλλο του αυθεντικού τεύχους του αμερικανικού περιοδικού. Ενώ ένας χρήστης του Twitter μπήκε στον κόπο να ελέγξει αν είναι τουλάχιστον αυθεντικός ο γραμμικός κώδικας στο πλαστογραφημένο εξώφυλλο. Κι όπως προέκυψε απ’ την έρευνά του το συγκεκριμένο barcode αντιστοιχεί στη συσκευασία ενός λογισμικού Καραόκε!

Ο Τραμπ πλαστογράφησε εξώφυλλο του TIME -Εβαλε δική του φωτογραφία, πέταξε την Κέιτ Γουίνσλετ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την Washington Post το καδραρισμένο πλαστογραφημένο εξώφυλλο του Time αναρτήθηκε σε τουλάχιστον πέντε λέσχες γκολφ του Τραμπ από τη νότια Φλόριντα μέχρι τη Σκωτία.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν πρόκειται για αυθεντικό εξώφυλλο του TIME», είπε η Kέρι Τσάικα, εκπρόσωπος της Time Inc., η οποία ζήτησε από τον όμιλο Τραμπ να απομακρύνει το ψεύτικο εξώφυλλο από όλα τα σημεία όπου έχει αναρτηθεί σε δημόσια θέα.

Ο Λευκός Οίκος και όμιλος Τραμπ δεν θέλησαν να σχολιάσουν το ρεπορτάζ της Washington Post.

Ο Τραμπ πλαστογράφησε εξώφυλλο του TIME -Εβαλε δική του φωτογραφία, πέταξε την Κέιτ Γουίνσλετ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πάντως ο Τραμπ έγινε όντως εξώφυλλο στο TIME τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν το περιοδικό τον επέλεξε ως «πρόσωπο της χρονιάς», δηλαδή ως το πρόσωπο που επηρέασε τα παγκόσμια δρώμενα κατά το μέγιστο το 2016, μετά την απρόσμενη νίκη του στις προεδρικές εκλογές.

Το κείμενο που εξηγούσε την επιλογή της συντακτικής ομάδας του TIME κατέληγε: «Για το γεγονός πως θύμισε στην Αμερική ότι η δημαγωγία τρέφεται από την απελπισία και ότι η αλήθεια είναι τόσο δυνατή όσο η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο αυτού που τη λέει, για το γεγονός πως ενδυνάμωσε ένα κρυμμένο εκλεκτορικό σώμα κάνοντας μέινστριμ την οργή του και μεταδίδοντας απευθείας τους φόβους του, αλλά και για το ότι σχηματοποίησε την πολιτική κουλτούρα του αύριο γκρεμίζοντας εκείνη του χθες, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι το "Πρόσωπο της Χρονιάς" για το 2016».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ΤΙΜΕ ΛΕΣΧΕΣ ΓΚΟΛΦ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ