Σέξι Πακιστανός γιατρός έβαλε αγγελία να βρει σπίτι και έγινε viral -Του έκαναν ακόμη και πρόταση γάμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Σέξι Πακιστανός γιατρός έβαλε αγγελία να βρει σπίτι και έγινε viral -Του έκαναν ακόμη και πρόταση γάμου [εικόνες]

rehanmunir
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρεχάν Μουνίρ είναι 26 χρονών, κατάγεται από το Πακιστάν και έγινε το απόλυτο viralεπειδή απλώς ανέβασε μία αγγελία στο Facebook, στην οποία ανέφερε πως έψαχνε κάποιον για να συγκατοικήσει στην Νέα Υόρκη.

Αυτή και μόνο η δημοσίευσή του στην ομάδα Gypsy Housing, όπου πολλοί ανεβάζουν αγγελίες αναζητώντας συγκάτοικο ή να νοικιάσουν έναν χώρο, ήταν αρκετή ώστε να θέλουν όλες οι γυναίκες να συγκατοικήσουν μαζί του.

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on May 24, 2017 at 9:04am PDT

Ο Ρέχαν, ο οποίος δούλευε και ως μοντέλο στο παρελθόν, όχι μόνο δέχθηκε απαντήσεις από πολλούς χρήστες, αλλά και κολακευτικά σχόλια για το πόσο ωραίος και γοητευτικός είναι. Μερικοί μάλιστα, σχολίασαν, πως θα ευχόντουσαν να έχουν ένα δωμάτιο για να του το παραχωρήσουν, ενώ το πιο extreme είναι ότι δέχθηκε και πρόταση γάμου.

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on Mar 26, 2017 at 3:16am PDT

«Είναι τόσο «καυτός». Εύχομαι να είχα ένα δωμάτιο, ώστε να μπορούσα να του το νοικιάσω», σχολίασε η Νάντλι Τσίνο, ενώ κάποιος άλλος είπε απλώς «Ω θεέ μου».

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on Nov 13, 2016 at 8:42am PST

Το post αμέσως έγινε viral, συγκεντρώνοντας περίπου 400 likes, ενώ από την πλευρά του ο σέξι γιατρός είπε «Ήταν κάπως υπερβολικό. Το έγραψα και την επόμενη μέρα που ξύπνησα είδα τον λογαριασμό μου να έχει «πλημμυρίσει» με μηνύματα, ενώ διάβασα άρθρα για μένα σε διάφορα blog και sites. Το βρήκα ξεκαρδιστικό, πραγματικά το διαδίκτυο είναι ένα πολύ απρόβλεπτο μέρος», ανέφερε ο ίδιος στην Daily Mail, η οποία αναφέρει πως ο γιατρός όχι μόνο δεν έχει βρει ακόμη μέρος για να μείνει, αλλά και ότι είναι single.

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on Aug 23, 2016 at 10:10am PDT

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on Jul 27, 2016 at 8:28am PDT

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on May 18, 2016 at 5:35am PDT

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on Nov 6, 2015 at 12:21am PST

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on Jun 26, 2017 at 12:10am PDT

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on Sep 19, 2014 at 7:19pm PDT

Φωτοφραφίες: Instagram- rehanmunir

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιατρός Πακιστάν viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ