Ο Νίκος Μαστοράκης αποχαιρέτησε τη Νανά Καραγιάννη ανεβάζοντας την πιο όμορφη φωτογραφία της - iefimerida.gr

Ο Νίκος Μαστοράκης αποχαιρέτησε τη Νανά Καραγιάννη ανεβάζοντας την πιο όμορφη φωτογραφία της

facebook/NicoMastorakis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Νανάς Καραγιάννη φίλοι και συνάδελφοι έχουν αρχίσει να την αποχαιρετούν ο καθένας με τον τρόπο του.

Η 42χρονη δημοσιογράφος, τα τελευταία χρόνια, πάλευε με την ανορεξία έχοντας φτάσει, μια περίοδο, να ζυγίζει μόλις 25 κιλά ενώ πλέον δεν θύμιζε σε τίποτα το λαμπερό κορίτσι που ξέραμε παλιά.

Όταν ήταν μικρή είχε λίγα παραπανίσια κιλά και η μαμά της πάντα τη μάλωνε όταν το παράκανε με τα παγωτά. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η ανάγκη για αγάπη και θαυμασμό ήταν τα βασικά αίτια της νευρικής ανορεξίας.

Από χτες, τα social media έχουν πλυμμηρίσει με φωτογραφίες από την αποστεωμένη φιγούρα της οι οποίες, συνήθως, συνοδεύουν κάποια ανάρτηση για εκείνη.

Ένας από τους πολύ στενούς και αγαπημένους της φίλους, ο Νίκος Μαστοράκης, με τον οποίο τους συνέδεε βαθιά φιλία, ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook το δικό του «αντίο» στη Νανά.

Δες την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ