MAD VMA 2017: Οσα είπαν Τανιμανίδης και Μπόμπα για το γάμο τους και η εμφάνιση on stage [εικόνες & βίντεο]

Μπορεί το βράδυ της Τρίτης, οι περισσότεροι τηλεθεατές να έβλεπαν το Survivor και τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει διασκεδαστικές ερωτήσεις στους παίχτες, οι οποίοι διαγωνίζονταν με έπαθλο ένα πολυτελές αμάξι, αλλά ο ίδιος στην πραγματικότητα ήταν στα MAD VMA 2017.

Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του, Χριστίνα Μπόμπα, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων και όπως ήταν φυσικό τράβηξαν τα βλέμματα, μιας και ήταν το ζευγάρι της βραδιάς.

Ο Σάκης φόρεσε μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα κινήθηκε στα ίδια χρώματα, προτιμώντας μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και μπλε γόβες. Η ίδια ήταν πολύ φυσική και πανέμορφη, προτιμώντας ένα απαλό βάψιμο και αφήνοντας κάτω τα μαλλιά της σε αντίθεση με τις υπόλοιπες σταρ, οι οποίες ήταν κάπως πιο προκλητικές. Μάλιστα μερικές εμφανίσεις των καλλιτεχνών στα MAD VMA 2017 ήταν και κάπως υπερβολικές, ενώ δεν έλειψαν και οι... μεταμορφώσεις.

Οι ίδιοι μίλησαν στις κάμερες για το Survivor και την σχέση τους, με τον Σάκη Τανιμανίδη να αναφέρει πως όταν ξεκίνησαν τη σχέση του, βρεθήκαν ουσιαστικά μετά από 7 μήνες λόγω της δουλειάς του με το World Party.

Για τον γάμο τους, η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε «ο γάμος δεν είναι ποτέ προγραμματιστεί για το καλοκαίρι ενώ λόγω survivor έχουν μείνει πίσω αρκετά οι προετοιμασίες. Τώρα που χαλαρώσαμε λίγο και επιστρέψαμε ψάχνουμε ημερομηνία για το πότε θα γίνει».

Πέρα από το κόκκινο χαλί, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβηκε και στην σκηνή των MAD VMA 2017 σε μία εμφάνιση έκπληξη με τους Onimara. Ο ίδιος τραγούδησε, χόρεψε στην σκηνή και όπως ήταν φυσικό καταχειροκροτήθηκε.

Βίντεο από τις πρόβες του Σάκη Τανιμανίδη με τους Onirama για τα MAD VMA 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ