Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον Alpha -Ποιος ο αντικαταστάτης της, το παρασκήνιο - iefimerida.gr

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον Alpha -Ποιος ο αντικαταστάτης της, το παρασκήνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την περασμένη Κυριακή αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό οριστικά από το σπίτι του Alpha, καθώς, όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει εκπομπή στο κανάλι από τη νέα σεζόν.

Μία ημέρα μετά τον συγκινητικό αποχαιρετισμό της προς τους τηλεθεατές τού «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», οι φήμες ανέφεραν πως το κανάλι της Κάντζας ανακοίνωσε στην παρουσιάστρια ότι η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Φτιάξε καφέ να στα πω», η Κωνσταντίνα έμαθε από την διοίκηση του Alpha χθες, Δευτέρα, ότι η εκπομπή της θα ρίξει οριστικά αυλαία. Συγκεκριμένα, την ανακοίνωση την έκανε η διευθύντρια προγράμματος, Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ενώ η παρουσιάστρια μετέφερε τα νέα στους συνεργάτες της.

Κατά το ρεπορτάζ, η αιτιολόγηση για το τέλος της εκπομπής ήταν το υψηλό budget σε συνδυασμό με τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς και το ότι ο σταθμός θέλει να επενδύσει περισσότερο στην ενημέρωση.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε λίγο αργότερα, επικρατέστερος αντικαταστάτης της Κωνσταντίνας στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι ο Νίκος Μάνεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου alpha
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ