Ξεκινά ο έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ξεκινά ο έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ξεκινά ο έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ΑΕΚ περιμένουν το πόρισμα των ορκωτών λογιστών από τον έλεγχο που θα γίνει στα βιβλία της ΠΑΕ για να υπολογιστούν τα χρέη που αντιστοιχούν σε κάθε μέτοχο από την περίοδο που άσκησε διοίκηση στην ομάδα.

Ο έλεγχος διεξάγεται μετά από την πρόταση των Ντέμη Νικολαϊδη και Πέτρου Παππά προκειμένου να διαπιστωθεί, με βάση το ποσοστό κάθε μετόχου, το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα από την θητεία του στην διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

Μετά τη συνάντηση της Κυριακής για το «Θεμέλιο 21» και την συγκρότηση της επιτροπής στρατηγικού σχεδιασμού, πολλοί στην Ένωση πίστευαν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος να ασχοληθεί εκ νέου με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Σε επικοινωνία που είχε μαζί του η εφημερίδα «Τα Νέα», ο κ. Μελισσανίδης δεν θέλησε να πάρει θέση, δηλώνοντας πως θέλει να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί του. «Σταματήστε όλοι σας, επιτέλους, να γράφετε και να ασχολείστε με τον Μελισσανίδη. Επιτέλους, ποιος σας δίνει αυτό το δικαίωμα;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ