Παναθηναϊκός: Ταξίδι στα Εμιράτα για την πώληση του Μπεργκ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ταξίδι στα Εμιράτα για την πώληση του Μπεργκ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόφαση των διοικούντων την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν να τελειώσει μέσα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ και επιταχύνουν τις διαδικασίες με το ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Αλ Αϊν.

Στα Εμιράτα θα ταξιδέψουν αύριο ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αγησίλαος Τουμαζάτος και ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου. Αμφότεροι θα επιληφθούν των συμβολαίων και των τραπεζικών εγγυήσεων. Η αποστολή γίνεται με σκοπό να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες με την πλευρά της αραβικής ομάδας.

Το θέμα του Όμρι Άλτμαν μετατίθεται για Πέμπτη - Παρασκευή (ακόμη δεν έχουν δοθεί οι 150.000 ευρώ στην Χάποελ), ενώ stand by είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μόλις αποδεσμευτεί ο Τελάντερ και καταρτίζεται η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μπεργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπέργκ Εμιράτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ