Ο Τραμπ απαιτεί να του ζητήσουν συγγνώμη για το θέμα της Ρωσίας -Νέες κατηγορίες για Ομπάμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ απαίτησε να του ζητήσουν συγγνώμη όσοι τον κατηγόρησαν για συνεργασία του προεκλογικού επιτελείου του με τη Ρωσία, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για κάτι τέτοιο.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Τραμπ επεσήμανε ότι «αφού επί 4 μήνες έβαλαν τη Ρωσία στο μικροσκόπιο, δεν έχουν καμία ''καταγραφή'' της συμπαιγνίας» από ανθρώπους του. «Δεν υπάρχει ούτε συνωμοσία, ούτε παρεμπόδιση. Μου χρωστούν μια συγγνώμη!», έγραψε ακόμη.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς κατηγόρησε τον Μπαράκ Ομπάμα για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης, τονίζοντας ότι δεν έκανε τίποτα όταν η CIA τον ενημέρωσε ότι χάκερ προσπαθούν να παρέμβουν στην εκλογική διαδικασία.

Η Washington Post έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η CIA ενημέρωσε τον Ομπάμα τον Αύγουστο του 2016 ότι η κυβερνοπειρατεία σε βάρος του Δημοκρατικού Κόμματος είχε διαταχθεί από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με σκοπό να βλάψει τη Χίλαρι Κλίντον και να βοηθήσει τον Τραμπ ενόψει των προεδρικών της 8ης Νοεμβρίου.

«Ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος Ομπάμα δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με τη Ρωσία αφού ενημερώθηκε από τη CIA για την ανάμιξη είναι επειδή ανέμενε ότι η Κλίντον θα κέρδιζε και δεν ήθελε να ταράξει τα νερά. (Ο Ομπάμα) δεν "έπνιξε" (το θέμα). Συνωμότησε και παρεμπόδισε (τη δικαιοσύνη) και αυτό δεν ωφέλησε τους Δημοκρατικούς και την Άτιμη Χίλαρι», έγραψε ο Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ/ Sputnik, Reuters

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ΡΩΣΙΑ Μπάρακ Ομπάμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ