Προφυλακιστέος ο 70χρονος που σκότωσε άγρια σε πάρκινγκ στη Λαμία τον 57χρονο [βίντεο] - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος ο 70χρονος που σκότωσε άγρια σε πάρκινγκ στη Λαμία τον 57χρονο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα από ανακρίτρια και εισαγγελέα ο 70χρονος δράστης της δολοφονίας του 57χρονου άνδρα, στο πάρκινγκ του Αγίου Κωνσταντίνου στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Ο 70χρονος, που έχει ομολογήσει την πράξη του, ζήτησε συγνώμη για την ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και είχε φιλικές σχέσεις εδώ και έναν χρόνο περίπου. Δράστης και θύμα, μάλιστα, συνέφαγαν μαζί στον Άγιο Κωνσταντίνο λίγο πριν από το στυγερό έγκλημα.

Γιατί τον σκότωσε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, το θύμα συμφώνησε με τον δράστη να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του από τη Χαλκίδα, όπου διέμενε σε έναν φίλο του, στη βόρεια Ελλάδα, έναντι αμοιβής 500 ευρώ.

Αφού ο 57χρονος παρέλαβε τον 70χρονο, σταμάτησαν στον Άγιο Κωνσταντίνο για φαγητό. Όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να συνεχίσουν, ο 57χρονος ζήτησε εκείνη τη στιγμή τα χρήματα, λέγοντας ότι διαφορετικά δεν θα συνέχιζε το ταξίδι.

Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, το θύμα σταμάτησε με το αυτοκίνητο στο σημείο που έγινε η δολοφονία και άρχισε να πετάει κάτω τα πράγματά του σε έξαλλη κατάσταση. Εκεί αρχικά πιάστηκαν στα χέρια, ενώ στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται ο 70χρονος δράστης, το θύμα πήρε ένα μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο. Ο 70χρονος άρπαξε το μαχαίρι από τον 57χρονο και άρχισε να τον μαχαιρώνει με μανία. Αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητο του θύματος και φεύγοντας μέσα στον πανικό του πέρασε από πάνω του.


Λαμία: Ζήτησε συγνώμη και κρίθηκε... από LAMIASTARGR


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ