"Εμφύλιος" κυβέρνησης με τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ - iefimerida.gr

"Εμφύλιος" κυβέρνησης με τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας ιδιότυπος “εμφύλιος” έχει ήδη ξεκινήσει ήδη μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος και των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Είναι η “σύγκρουση του ΠΑΣΟΚ με τα σπλάχνα του”, όπως έχει δηλώσει σε υπουργικό συμβούλιο ο ίδιος ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Μετά το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή που ανέφερε ότι οι συνδικαλιστές έπαιρναν χρηματοδότηση από τον… εργοδότη τους, ήτοι τη ΔΕΗ. Οι χορηγίες ύψους 31,2 εκατ. ευρώ δίδονταν επί 11 ολόκληρα χρόνια (από το 1999 έως το 2010), και μέρος αυτών πήγαινε σε… εκδρομές, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, καύσιμα και δώρα σε άγνωστους παραλήπτες. Η δημοσιοποίηση του πορίσματος και η απόφαση της Τίνας Μπιρμπίλη να σταματήσει το πάρτι των χρηματοδοτήσεων έριξε “λάδι στη φωτιά” που ούτως ή άλλως σιγόκαιε μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΓΕΝΟΠ. Οι συνδικαλιστές απειλούν με μπλακ –άουτ και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις προς την κυβέρνηση: Από 28 Απριλίου ξεκινούν επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες και έπεται συνέχεια. ?Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος μιλά για στοχευμένη επίθεση επειδή αντιδρούν στο … Μνημόνιο. «Η χρηματοδότηση της ΓΕΝΟΠ από τη ΔΕΗ γίνεται εδώ και 27 χρόνια και από όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα» λεει σε δηλώσεις του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Φωτόπουλος θα κληθεί τις επόμενες ημέρε στην Ιπποκράτους από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη για το απαραίτητο “ψυχολογικό μασάζ”, όπως έχει γίνει και σε προηγούμενες φάσεις, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα δε μοιάζουν καθόλου διαχειρίσιμα…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ ΓΕΝΟΠ ΠΑΣΟΚ Καρχιμάκης Φωτόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ