Αυτή η γυναίκα έμεινε παράλυτη εξαιτίας τoυ πονοκεφάλου κατά τη διάρκεια του σεξ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η γυναίκα έμεινε παράλυτη εξαιτίας τoυ πονοκεφάλου κατά τη διάρκεια του σεξ [εικόνες]

mirror.co.uk
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ένας πονοκέφαλος να γίνει η αιτία να μείνετε παράλυτη; Αυτό που συνέβη στην Lucinda Allen είναι από αυτές τις ιστορίες οι οποίες κάνουν μάτια να ανοίγουν διάπλατα από το σοκ. Αλλά και από αυτές που, τελικά, μπορεί να σάς θορυβήσουν και να αποδειχτούν σωτήριες αν τυχόν βιώσετε παρόμοιο περιστατικό.

Όλοι έχουμε νιώσει πονοκέφαλο. Ο πονοκέφαλος, όμως, που μπορεί να νιώουμε κατά τη διάρκεια ή μετά το σεξ μπορεί να μην είναι τόσο αθώος όσο πιστεύουμε. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η ασυνήθιστη πλην τραγική ιστορία της Lucinda Allen από το Stourbridge της Αγγλίας.

Η 43χρονη βρετανίδα τα τελευταία 5 χρόνια είναι καθηλωμένη σε μια αναπηρικό αμαξίδιο. Όπως ισχυρίζεται, ένας ισχυρός πονοκέφαλος κατά τη διάρκεια του σεξ, και συγκεκριμένα αφού είχε έρθει σε οργασμό, ήταν η αιτία να παραλύσει η αριστερή πλευρά του σώματός της. Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, ήταν έγκυος.

Διάβασε τη συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της Lucinda Allen στο BOVARY.GR .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πονοκέφαλος οργασμός σεξ αναπηρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ