Κοντά σε Χλεμπ ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Κοντά σε Χλεμπ ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο, τελικώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλεξάντρ Χλεμπ την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Ο Λευκορώσος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και σήμερα έρχεται στην Ελλάδα για να έχει τις τελικές επαφές με τους «ερυθρόλευκους», όπως αναφέρει ο ελληνικός Τύπος. Στον 31χρονο άσο θα προταθεί συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ θα υπάρχει προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Χλεμπ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπάτε Μπορίσοφ, ενώ έγινε γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κενό από την πενταετή παρουσία του στην Στουτγκάρδη. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Άρσεναλ, ενώ το 2008 μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα, όμως αγωνίστηκε στους «μπλαουγκράνα» μόλις ένα χρόνο και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Στουτγκάρδη (2009-2010), στη Μπέρμιγχαμ (2010-2011) και στη Βόλφσμπουργκ, όπου αγωνιζόταν έως τώρα (4 συμ. /1 γκολ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ