Γλυκό σαν μέλι -Το μυστικό για να διαλέγεις το καλύτερο καρπούζι - iefimerida.gr

Γλυκό σαν μέλι -Το μυστικό για να διαλέγεις το καλύτερο καρπούζι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρωμα καλοκαιριού σημαίνει άρωμα και γεύση καρπουζιού!

Το φρούτο αυτό είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής αυτής της εποχής. Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν να το καταναλώνουν παγωμένο και πέφτουν στην κυριολεξία με τα μούτρα σε κάθε μεγάλη φέτα καρπουζιού που μπαίνει στο τραπέζι μετά από ένα γεύμα ως επιδόρπιο ή ως φρουτοσαλάτα.

Το καρπούζι είναι αγαπητό και για τη θρεπτική του αξία. Αποτελεί πηγή απαραίτητων βιταμινών, όπως της βιταμίνης C, Α, Β1, Β6, ενώ περιέχει μαγνήσιο, β-καροτένιο, κάλιο, διαλυτές φυτικές ίνες και λυκοπένιο.

Το γεγονός ότι αποτελείται από νερό – 90% - το καθιστά διουρητικό και ιδανικό για την απώλεια βάρους, αρκεί να μην το παρακάνετε.

Παρόλα αυτά, όλη η μαγεία του καρπουζιού συγκεντρώνεται στη ζουμερή του σάρκα και την απίθανη γεύση του, που πρέπει να είναι γλυκιά σαν μέλι!

Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή του καρπουζιού στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ