Εξερευνήστε τον βυθό με τον κατάλληλο εξοπλισμό -5 καταδυτικά κέντρα στην Αττική [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξερευνήστε τον βυθό με τον κατάλληλο εξοπλισμό -5 καταδυτικά κέντρα στην Αττική [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάδυση είναι μία φανταστική και σίγουρα ξεχωριστή εμπειρία για όποιον την έχει δοκιμάσει: η έλλειψη της βαρύτητας, η απόλυτη γαλήνη, η παρατήρηση της υποθαλάσσιας ζωής , και κυρίως η διαφυγή από την καθημερινότητα ελκύουν τους δύτες, οι οποίοι ισχυρίζονται πως αν βουτήξεις μια φορά στο βυθό, δύσκολα θα αποφασίσεις να τον αποχωριστείς.

Η ιδιαίτερη καθαρότητα των θαλασσών της χώρας μας, καθώς και ο τεράστιος πλούτος του βυθού αποτελούν πόλο έλξης για όσους αναζητούν τη μαγεία της υποβρύχιας εξερεύνησης. Η κατάδυση με μάσκα αλλά και με ειδικό εξοπλισμό επιτρέπεται παντού, εφόσον φυσικά δεν υπάρχει συγκεκριμένη απαγόρευση για την προστασία των υποθαλάσσιων αρχαιοτήτων. Πριν από την ενασχόληση με τις καταδύσεις, καλό είναι να προηγηθεί μια ιατρική εξέταση. Εκτός όμως από την καλή φυσική κατάσταση, σημαντικό ρόλο παίζει και ο ψυχολογικός παράγοντας. Ο βυθός χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, γιατί ο πανικός δυσχεραίνει τα πράγματα και αυξάνει την πιθανότητα ατυχήματος. Οπότε όταν θα αποφασίσετε να πάτε για κατάδυση, την προηγούμενη μέρα φροντίστε να έχετε κοιμηθεί καλά, να μην έχετε καταναλώσει καθόλου αλκοόλ και προσέξτε τη διατροφή σας.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός, οι πιθανοί κίνδυνοι και καταδυτικά κέντρα στην Αττική στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καταδύσεις βυθός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ