Η Αγγελική Νικολούλη πάει στο Χόλιγουντ; - iefimerida.gr

Η Αγγελική Νικολούλη πάει στο Χόλιγουντ;

Η Αγγελική Νικολούλη πάει στο Χόλυγουντ;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φως στο τούνελ» με τις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει στο Χόλιγουντ για να μεταφέρει μερικές από τις συγκλονιστικές υποθέσεις που έχει χειριστεί έριξε η Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο dete.gr, η Αγγελική Νικολούλη παραδέχτηκε ότι έχει έρθει σε επαφή με κάποιες εταιρίες παραγωγής, με στόχο να «γυρίσει» μια τηλεοπτική σειρά ή ένα ντοκιμαντέρ, όπου θα παρουσιάζει στο αμερικάνικο κοινό τις υποθέσεις εξαφανίσεων που έχει ερευνήσει όλα αυτά τα χρόνια από την εκπομπή της:

«Ναι ισχύει αυτό. Βρέθηκα με κάποιες εταιρίες, ήρθα σ΄επαφή, και μένει τώρα να εργαστώ πάνω σ΄αυτό. Μην ξεχνάμε πως η ζωή δίνει τα καλύτερα σενάρια κι εκείνοι διψάνε για τέτοιες ανθρώπινες ιστορίες. Δεν θέλω να πω άλλες λεπτομέρειες στην παρούσα φάση», είπε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ