Ηράκλειο: Εκρυβαν αρχαιότητες, όπλα και 5,5 κιλά κάνναβη σε χωράφι - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Εκρυβαν αρχαιότητες, όπλα και 5,5 κιλά κάνναβη σε χωράφι

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχοντας στην κατοχή τους πάνω από 5,5 κιλά κάνναβης, αρχαία αντικείμενα και ένα όπλο συνελήφθησαν δυο άτομα ηλικίας 34 και 52 χρονών σε περιοχή της Βιάννου Ηρακλείου.

Kατηγορούμενα για παραβάσεις Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών, περί όπλων και αρχαιοτήτων.

Η σύλληψη τους έγινε από αστυνομικούς του Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οι οποίοι σε έρευνες σε περιοχές του Δήμου Βιάννου, στα σπίτια τους και σε χωράφια βρήκαν και κατάσχεσαν 5.617 γραμμάρια κάνναβης, κρυμμένα μέσα σε βαρέλι, ένα πιστόλι με τη γεμιστήρα του και αντικείμενα αρχαιολογικής σημασίας, όπως αμφορείς, δοχεία, δαχτυλίδια κλπ τα οποία εμπίπτουν στο Νόμο περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ