Confederations Cup: Ισοπαλία για Γερμανία και Χιλή και... θρίλερ πρόκρισης [βίντεο]

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά του Confederations Cup από τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, καθώς Γερμανία και Χιλή ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Ετσι, έφτασαν τους 4 βαθμούς, ενώ Καμερούν και Αυστραλία έχουν από έναν βαθμό και στην 3η αγωνιστική οι Νοτιοαμερικανοί παίζουν με τα «καγκουρό», ενώ οι Ευρωπαίοι με τα «αδάμαστα λιοντάρια».

Οι Χιλιανοί ήταν ανώτεροι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αλέξις Σάντσες να ανοίξει το σκορ στο 6' με ένα ιστορικό τέρμα. Έφτασε τα 38 γκολ με την εθνική και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της, αφήνοντας δεύτερο τον Μαρσέλο Σάλας με 37. Ομως, η Γερμανία στο 41' ισοφάρισε με τον Στιντλ στην μοναδική καλή της επιθετική δημιουργία.

Νωρίτερα, ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Καμερούν και Αυστραλία, έτσι παραμένουν αμφότερες χωρίς νίκη στο Confederations Cup 2017 και εξακολουθούν να μοιράζονται την 3η θέση. Το Καμερούν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Αντρέ-Φρανκ Ζαμπό Ανγκισά, ενώ απάντησε στο 60' με εκτέλεση πέναλτι ο Μαρκ Μίλιγκα.

ΤΑ ΓΚΟΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ confedarations cup Γερμανία χιλή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ