Χρήστες του Reddit αποκαλύπτουν τα πιο αστεία και πιο ευρηματικά σκονάκια μαθητών και φοιτητών - iefimerida.gr

Χρήστες του Reddit αποκαλύπτουν τα πιο αστεία και πιο ευρηματικά σκονάκια μαθητών και φοιτητών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω στα σχολικά και φοιτητικά σας (και μας) χρόνια, πιθανότατα να θυμηθείτε -ακόμα κι αν δεν το παραδεχτείτε ποτέ δημόσια- ότι έχετε ξενυχτήσει κι εσείς στο δωμάτιο σας όχι για να διαβάσετε ατέλειωτες ώρες και να περάσετε με άριστα το τεστ ή το διαγώνισμα, αλλά για να προετοιμάσετε τη μικρή σας αμαρτία.

Γιατί από τότε που υπάρχουν οι γραπτές εξετάσεις, υπάρχουν και τα σκονάκια!

Ωστόσο, με τα χρόνια, αυτός ο τρόπος «αντιγραφής» έχει εκσυγχρονιστεί κι εξελιχθεί, έχει ανανεωθεί και εμπλουτιστεί με τη χρήση νέων και ευρηματικών μεθόδων, που στόχο έχουν να μην προδώσουν κανέναν.

Ο ιστότοπος Reddit έκανε για άλλη μια φορά τη δική του έρευνα και ζήτησε από τους χρήστες του να αποκαλύψουν τους πιο «δημιουργικούς» τρόπους που οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν «κλέψει» κατά τις εξεταστικές περιόδους και μερικοί από αυτούς προκαλούν γέλια, αφού η φαντασία τους πραγματικά οργιάζει!

Δείτε τι σκέφτηκαν μαθητές και φοιτητές στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκονάκια εξεταστική περίοδος Reddit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ