Μη αναστρέψιμη η κατάσταση με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό - Ψάχνει ήδη τον διάδοχο - iefimerida.gr

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό - Ψάχνει ήδη τον διάδοχο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση με τον Μάρκους Μπεργκ έχει φτάσει πλέον στα άκρα και δείχνει μη αναστρέψιμη. Σε τέτοιο σημείο που ήδη στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να ψάχνουν τον διάδοχο του Σουηδού για την κορυφή της επίθεσης.

Η προσφυγή του Μπεργκ και η κόντρα του με τον Παναθηναϊκό για όσο η Αλ Αϊν δεν θα πληρώσει το ποσό της ρήτρας για την απόδεσμευσή του, οδηγούν την κατάσταση στα άκρα.

Στο τριφύλλι, γνωρίζουν πως εκεί που βρίσκεται πλέον το θέμα, θα είναι πολύ δύσκολο να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα ο Σουηδός επιθετικός και ανεξάρτητα με την τροπή που θα πάρει η υπόθεση, έχουν αρχίσει να εξετάζουν επιθετικούς.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει για την ώρα διπλή δουλειά, αφού από τη μία πλευρά ψάχνει να βρει λύση με τους Άραβες και τον Μπεργκ και από την άλλη τρέχει να βρει έναν σέντερ φορ, ο οποίος θα μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα.

Σίγουρα τα δεδομένα θα αλλάξουν αν τελικά Παναθηναϊκός και Αλ Αΐν τα βρουν στο οικονομικό αφού τότε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα έχει ενδεχομένως την άνεση να κυνηγήσει κάτι καλύτερο στην αγορά και όχι έναν παίκτη, που του συμβόλαιό του δεν θα ξεπερνά τις 600.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρκους Μπεργκ Παναθηναϊκός αλ αιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ