Στα άκρα Μπεργκ και ΠΑΟ -Κατέθεσε προσφυγή ο Σουηδός - iefimerida.gr

Στα άκρα Μπεργκ και ΠΑΟ -Κατέθεσε προσφυγή ο Σουηδός

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παναθηναϊκός και Μάρκους Μπεργκ οδηγούνται στα άκρα!

Ο Σουηδός σέντερ φορ ως «αντίποινα» στην πολιτική της «πράσινης» ΠΑΕ να μην συζητήσει την παραχώρηση του με πρόταση μικρότερη των 5 εκατ. ευρώ, ήταν η κατάθεση προσφυγής διεκδικώντας την ελευθερία του.

Συγκεκριμένα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε την Τετάρτη ένα έγγραφο με το οποίο ο διεθνής Σουηδός επιθετικός ζητούσε να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα που του οφείλονται και να μείνει ελεύθερος από την ελληνική ομάδα για να πάρει μεταγραφή στην Αλ Αΐν που του δίνει 3 εκατ.ευρώ για 2ετες συμβόλαιο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από τον Παναθηναϊκό έλεγαν πως στον Μπεργκ οφείλεται μόνο μια δόση και δεν έχει δικαίωμα προσφυγής.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το «τριφύλλι»αναμένεται να απαντήσει ανάλογα και να στείλει στα δικαστήρια τόσο την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και την Αλ Αϊν! Τον παίκτη για το γεγονός ότι διαπραγματεύτηκε χωρίς την άδεια του συλλόγου και τους Άραβες για προσέγγιση ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπέργκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ