H «Μπρουκ» από την «Τόλμη και Γοητεία» έγινε 55 ετών -Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός [εικόνες] - iefimerida.gr

H «Μπρουκ» από την «Τόλμη και Γοητεία» έγινε 55 ετών -Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συστήθηκε για πρώτη φορά στους Ελληνες τηλεθεατές ως «Μπρουκ Λόγκαν» το 1988 με την έναρξη της προβολής της σειράς «Τόλμη και γοητεία» από το κανάλι της ΕΡΤ1. Ο ρόλος της την καθιέρωσε στη συνείδησή τους. Η Μπρουκ, κατά κόσμον Κάθριν Κέλι Λάνγκ είναι σήμερα 55 ετών.

Η Τόλμη και Γοητεία υπήρξε σταθμός στην καριέρα της. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική στις 23 Μαρτίου του 1987 και έκτοτε η πορεία της ήταν μόνο ανοδική. Μάλιστα κατάφερε να έχει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες καθώς καθημερινά την παρακολουθούν πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο. Η Kάθριν Κέλι Λανγκ έχει βραβευθεί ουκ ολίγες φορές για τις τηλεοπτικές της συμμετοχές, παρά το ότι έχει συμμετάσχει και σε ταινίες που δεν είχαν την ίδια απήχηση. Η εμφάνισή της ήταν διαβατήριο για αρκετά ταξίδια στην βιομηχανία του θεάματος που της χάρισαν αρκετά κέρδη.

Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός και μάθετε περισσότερα για εκείνη στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ