Η SANITAS και ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ αλλάζουν όψη σε παραλίες της Βόρειας Ελλάδας! - iefimerida.gr

Η SANITAS και ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ αλλάζουν όψη σε παραλίες της Βόρειας Ελλάδας!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η SANITAS, η ηγετική μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης, με τη βοήθεια της μεγαλύτερης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Βόρεια Ελλάδα ΜΑΣΟΥΤΗΣ, αναλαμβάνουν να καθαρίσουν μαζί παραλίες της Β. Ελλάδας, με στόχο να αποκτήσουν ξανά την εικόνα που τους αξίζει.

Η SANITAS και ο Μασούτης, θα εξοπλίσουν τους εθελοντές με βασικά εργαλεία και υλικά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αξιέπαινη προσπάθεια τους.

Η δράση εθελοντικού καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και περιλαμβάνει τον καθαρισμό παραλιών με την πολύτιμη συμβολή ομάδων εθελοντών, συλλόγων και Δήμων της Β. Ελλάδας.

Οι παραλίες που θα καθαριστούν είναι: Καλαμίτσα του Δήμου Καβάλας, Μαρμαρά του Δήμου Σιθωνίας, Καλλικράτεια του Δήμου Νέας Προποντίδας και Χανιώτη του Δήμου Κασσάνδρας.

Οι πολίτες δραστηριοποιούνται μέσα από τέτοιες ενέργειες και γίνονται από κομμάτι του προβλήματος, μέρος της λύσης. Με αυτό τον τρόπο παρακινούνται να υιοθετήσουν πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στον φυσικό πλούτο της περιοχής τους. Ένας μεγάλος αριθμός εθελοντικών ομάδων και σωματείων θα αναλάβουν δράση, μαζί με υπαλλήλους των εταιρειών «Διαμαντής Μασούτη ΑΕ» και «Γρ.Σαράντης ΑΒΕΕ». Ανάμεσά τους η Εθελοντική Ομάδα Νέου Μαρμαρά, ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων Νομού Καβάλας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής του Δήμου Καβάλας, καθώς και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νιότης "Οι Μέτοικοι".

Γιατί αξίζουμε να απολαμβάνουμε τις παραλίες μας καθαρές!

Βρείτε πληροφορίες για τη δράση στο: https://www.facebook.com/sanitas.greece

Για περισσότερες πληροφορίες προς τους δημοσιογράφους: Δανάη Σκαφίδα, Socialab, 211 8006400 ext. 424, skafida@socialab.gr





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ sanitas Μασούτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ