Ενοχλημένοι στον Παναθηναϊκό με τη στάση του Μπεργκ -«Θρίλερ» η μεταγραφή - iefimerida.gr

Ενοχλημένοι στον Παναθηναϊκό με τη στάση του Μπεργκ -«Θρίλερ» η μεταγραφή

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν αφού από τη βεβαιότητα που εξέφραζαν οι Άραβες, η υπόθεση έχει φτάσει στην άρνηση των πράσινων αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται τις τελευταίες 48 ώρες μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Αλ Αΐν έχοντας μάλιστα συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του. Οι πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να υπογράφει διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ωστόσο, η υπόθεση έχει κολλήσει στο ποσό που θα λάβει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι βάσει της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο με τον παίκτη, πρέπει να λάβουν 5,2 εκατομμύρια ευρώ όμως η διοίκηση της Αλ Αΐν δεν πληρώνει περισσότερα από 4 εκατομμύρια.

Μάλιστα ο Σουηδός επιθετικός δεν απάντησε στις κλήσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου και είχε απευθείας επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, εκφράζοντας την επιθυμία του να φύγει.

Ωστόσο στο τριφύλλι ξεκαθάρισαν πως αν η ομάδα δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, τότε θα διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, πιέζοντας ουσιαστικά τους Άραβες να ανεβάσουν την προσφορά τους και να ολοκληρωθεί το deal.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ