Survivor: Απάντησε με νίκη ο Μάριος για τους Μαχητές - Σήμερα η πρώτη δραματική αποχώρηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Απάντησε με νίκη ο Μάριος για τους Μαχητές - Σήμερα η πρώτη δραματική αποχώρηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματική εξέλιξη είχε ένα ακόμη ατομικό αγώνισμα στο Survivor, με τον Μάριο να αναδεικνύεται νικητής και να απολαμβάνει μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο το έπαθλο.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες του Ντάνου είχαν επιφέρει χτύπημα στην ψυχολογία των Μαχητών, οι οποίοι όμως ενωμένοι σαν γροθιά, παρά το ατομικό του αγωνίσματος, κατάφεραν να αντιδράσουν και να πανηγυρίσουν νίκη.

Μετά την αποτίμηση για το πώς κύλησε το πρώτο ατομικό αγώνισμα, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο σημείο του αγωνίσματος.

Σε έναν στίβο μάχης με δύο παζλ και απαραίτητη προϋπόθεση για τη νίκη τις τρεις εύστοχες βολές, ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν για μια ακόμη φορά η απογοήτευση, αφού ηττήθηκε και στα πέντε πρώτα παιχνίδια που έδωσε.

Η Σάρα κατάφερε να σημειώσει δύο νίκες, αλλά τελικά ηττήθηκε στις υπόλοιπες μάχες της και αποχώρησε, αφήνοντας πίσω της τη δυνατή τετράδα του παιχνιδιού.

Αγγελόπουλος, Μάριος, Μισθοφόρος και Βασάλος μπήκαν με διαφορετικές ζωές στην τελική στροφή και πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Αναγνωστόπουλος, αφήνοντας τα θεωρητικά πρώτα τρία φαβορί να παλέψουν για τη νίκη.

Ο Ντάνος επιχείρησε μια τελευταία αντεπίθεση και κατάφερε να πιέσει αρκετά τον Μάριο, είναι η αλήθεια, εκνευρίζοντας τον Κύπριο στον πάγκο.

Μάριος και Βασάλος κατάφεραν πάντως να πετάξουν εκτός συνέχειας του αγωνίσματος τον Ντάνο, ο οποίος συνεχάρη τον Κύπριο και αποχώρησε για τον πάγκο του, δίπλα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έμεινε εκτός σε ένα ακόμη αγώνισμα.

Οι δύο παίκτες των Μαχητών έδωσαν μεταξύ τους τον τελευταίο αγώνα, αν και ήξεραν πως μαζί θα απολάμβαναν το έπαθλο. Τελικός νικητής ήταν ο Μάριος Ιωαννίδης.

Το απίστευτο έπαθλο

Αν και αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ανακοινώσει στους παίκτες πως το έπαθλο ήταν προσφορά των παγωτών Nirvana, αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμεναν.

Σούσι, κρέας με πατάτες, χωριάτικη σαλάτα και τζακούζι συνόδεψαν το παγωτό, με τον Μάριο να επιλέγει τους Βασάλο και Αναγνωστόπουλο, τους δύο κολλητούς του δηλαδή, για ένα απολαυστικό βράδυ.

Ακολουθεί ασυλία

Για πρώτη φορά από την ημέρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό, οι παίκτες θα αγωνιστούν για την ασυλία. Οπως μάλιστα φάνηκε, η Βαλαβάνη μετέχει κανονικά μετά την απουσία της σε δύο αγωνίσματα, ενώ όπως ακούγεται να λέει ο Σάκης Τανιμανίδης, οι δύο παίκτες που κέρδισαν την ασυλία θα προτείνουν δύο ακόμη υποψήφιους για αποχώρηση, κάτι που δεν αποκλείει οι παίκτες προς αποχώρηση να είναι ακόμη και οι τρεις από τους επτά.

Η Βαλαβάνη μάλιστα φαίνεται να λέει ξεκάθαρα στον Ντάνο πως πρέπει να πάρει το κολιέ της ασυλίας, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα τον ψηφίσουν οι αντίπαλοι, κάτι που άφησαν και οι Μαχητές να εννοηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Μάριος ντανος βασαλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ