ΑΕΚ: Οι Ισπανοί μιλούν για δανεισμό Αραούχο-Λιβάγια από την Λας Πάλμας - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Οι Ισπανοί μιλούν για δανεισμό Αραούχο-Λιβάγια από την Λας Πάλμας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ έχει κλείσει το deal με τον Ελντερ Λόπες, ο οποίος θα ανακοινωθεί την Τετάρτη από την Ενωση, όταν φτάσουν τα έγγραφα της αποδέσμευσης του από την Λας Πάλμας.

Οι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με έγκυρα ισπανικά δημοσιεύματα, ετοιμάζουν διπλό χτύπημα με δανεισμό από την Λας Πάλμας. Ο ένας δανεισμός αφορά τον Σέρχιο Αραούχο με τον Αργεντίνο φορ να είναι πιθανόν να επιστρέψει στην ΑΕΚ και ο δεύτερος για τον Κροάτη επιθετικό Μάρκο Λιβάγια. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πάντως προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους για τους δύο, αλλά η «Marca» συντηρεί το θέμα.

Μάλιστα το ρεπορτάζ κάνει αναφορά στις καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην Ένωση και της Λας Πάλμας. Ενώ σύμφωνα με «πηγή» που βρίσκεται πολύ κοντά στον Αραούχο, ο Αργεντινός φορ πιέζει προκειμένου να επιστρέψει στην ΑΕΚ, διότι εκεί βρήκε τον καλό αγωνιστικό του εαυτό και εκεί αισθάνεται ευτυχισμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αραουχο λιβαγια αεκ Λας Πάλμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ