Αρνητική απάντηση του ΠΑΟ στην πρώτη πρόταση της Αλ Αΐν για Μπεργκ - iefimerida.gr

Αρνητική απάντηση του ΠΑΟ στην πρώτη πρόταση της Αλ Αΐν για Μπεργκ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό στην Αλ Αϊν, μετά τη συμφωνία του Σουηδού άσου με τους Αραβες για συμβόλαιο 2+1 χρόνων έναντι συνολικών απολαβών 9 εκατ. ευρώ.

Ο ατζέντης του Μπεργκ, Στάινερ Ντίετζ και οι ιθύνοντες της ομάδας από τα ΗΑΕ επικοινώνησαν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Λυμπερόπουλο και του μετέφεραν επίσημη πρόταση που σε καμία περίπτωση δεν προσέγγιζε καν το ποσό των 5,2 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στη ρήτρα εξαγοράς του 75% των δικαιωμάτων του Μπεργκ που διατηρεί ο Παναθηναϊκός μετά την τελευταία ανανέωση του συμβολαίου του. Συγκεκριμένα, η πρόταση ήταν κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο ΠΑΟ μέσω του Λυμπερόπουλου απάντησε αρνητικά, ενώ αναμένεται και η δεύτερη κρούση σύντομα. Πάντως, ο Μπεργκ έχει συμφωνήσει για τριπλάσιες αποδοχές σε σχέση με όσα εισέπρατε στον ΠΑΟ και... θα σπρώξει το deal.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟ έχει το 75% του Μπεργκ, ενώ το Αμβούργο διατηρεί το 25%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπέργκ αλ αιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ