Η Μενεγάκη περιγράφει πώς έπιασε τον υπνοβάτη αδελφό της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μενεγάκη περιγράφει πώς έπιασε τον υπνοβάτη αδελφό της [βίντεο]

menegaki
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαλύψεις για τον αδελφό της έκανε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Μαζί με τους συνεργάτες της η παρουσιάστρια συζητούσε το θέμα της συγκατοίκησης. Τα υπέρ και τα κατά. Κάποια στιγμή, αναφερόμενοι στις άγνωστες πτυχές που ανακαλύπτεις όταν μένεις στο ίδιο σπίτι με τον άνθρωπό σου όπως η ακαταστασία, περίεργες συνήθειες ακόμα και η υπνοβασία. «Είχα μια φίλη που χώρισε γιατί ο σύντροφός της ήταν υπνοβάτης και καθόταν στην καρέκλα κι έπιανε την κουβέντα. Πόσο να ζεις με το θρίλερ μέσα στο σπίτι;», ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως μέχρι κάποια ηλικία υπνοβατούσε και ο αδελφός της Θοδωρής Μισόκαλος. «Ο αδελφός μου ήταν έτσι, μεγάλος το έκοψε, του πέρασε. Και εγώ από ότι μου έλεγε η μάνα μου παρλάριζα στον ύπνο μου, άλλο παρλάρω άλλο κόβω βόλτες βέβαια. Εκείνος έκοβε βόλτες, σηκωνόταν μέσα στο σπίτι, άνοιγε την πόρτα, κανονικά», είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια περιέγραψε πώς η ίδια έπιασε τον αδελφό της να υπνοβατεί, όταν είχαν πάει μαζί διακοπές στη Χαλκιδική: «Καλέ δεν τον κυνήγαγα μια μερα στη Χαλκιδική που τον είχα πάρει μαζί μου, μικρό αγοράκι ήταν τότε. Τον βλέπω κατεβαίνει, ''Θοδωρή, Θοδωρή'' του λέω ''πού πας'', ξέρω εγώ θα ταν 15 χρονών δεν καταλάβαινε τίποτα ''εεεεε'' του λέω ''πού πας'' και καταλαβαίνω ότι είναι κοιμισμένος, γιατί μου είχε πει η μάνα μου πρόσεχέ τον αυτόν σηκώνεται τα βράδια κόβει βόλτες. Ευτυχώς σκόνταψε στο πόδι μου, ήταν τόσο μικρό το σπιτάκι, 60 μέτρα, δεν μπορούσε να μου ξεφύγει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ