Συν 10 διεθνείς στην προετοιμασία του Ολυμπιακού - Μέσα και ο Σιώπης - iefimerida.gr

Συν 10 διεθνείς στην προετοιμασία του Ολυμπιακού - Μέσα και ο Σιώπης

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και σήμερα ο Μπέσνικ Χάσι θα υποδεχθεί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μπορεί να δουλέψει ακόμη καλύτερα στο χτίσιμο της ομάδας.

Οι παίκτες, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, είχαν λάβει έξτρα άδεια από τον Χάσι και αναμένεται να ενσωματωθούν σήμερα το απόγευμα στην αποστολή.

Ανδρούτσος, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Καπίνο, Μανθάτης, Νικολάου, Ρέτσος, Σιώπης και Ζντιέλαρ θα ταξιδέψουν στην Αυστρία και σίγουρα θα δώσουν πολύτιμες λύσεις στον Χάσι, αφού οι περισσότεροι από αυτούς λογίζονται ως βασικοί για την επόμενη σεζόν.

Ο Μανώλης Σιώπης μάλιστα αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, θα μπει κανονικά στο αεροπλάνο για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.

Μένει Βέλγιο ο Λαΐφης

Για έναν ακόμη χρόνο θα μείνει στην Σταντάρ Λιέγης ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος είχε δοθεί στους Βέλγους με τη μορφή διετούς δανεισμού.

Αν και υπήρξε μια σκέψη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή η Σταντάρ, τελικά θα διατηρήσει το μοντέλο της συμφωνίας που είχε αρχικά με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το σίγουρο είναι πως εκτός από τον Κύπριο άσο, το δρόμο του δανεισμού θα πάρουν και όσοι παίκτες «κοπούν» από τον Χάσι μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον Αλβανό τεχνικό πάντως να δίνει για την ώρα ίδιες ευκαιρίες σε όλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μανωλης σιωπης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ