Θωμόπουλος: Η ΕΤΕ δεν πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την Εθνική Ασφαλιστική - iefimerida.gr

Θωμόπουλος: Η ΕΤΕ δεν πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την Εθνική Ασφαλιστική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική Τράπεζα δεν πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την Εθνική Ασφαλιστική επεσήμανε ο πρόεδρος της ΕΤΕ, Παναγιώτης Θωμόπουλος σε εκδήλωση για τους συνεργάτες του δικτύου Πωλήσεων της ασφαλιστικής εταιρείας.

Απευθυνόμενος στους 1.000 περίπου παριστάμενους, ο κ. Θωμόπουλος, κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του υπογράμμισε πως η Εθνική Τράπεζα δεν πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την Εθνική Ασφαλιστική, αλλά αντίθετα «κρατάμε και θα κρατήσουμε τους δεσμούς μας. Το 25% το οποίο θα έχουμε, για εμάς, για την Εθνική Τράπεζα, είναι δεσμός που δεν θα σπάσει».

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Χριστόφορος Σαρδελής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρίας, στην ισχυρή κεφαλαιακή της επάρκεια, αλλά και στην πλούσια δράση κοινωνικής υπευθυνότητας.

«Η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία παρά τις αντίξοες συνθήκες», τόνισε ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Σταύρος Κωνσταντάς.

Μετά από άλλη μια χρονιά υψηλής κερδοφορίας, η εταιρία συνεχίζει και το 2017 να πετυχαίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, με συνολική αύξηση παραγωγής 18% κατά το α’ τρίμηνο. «Η Εθνική Ασφαλιστική παραμένει ισχυρή και εύρωστη, ισχυροποιεί και εδραιώνει την ηγετική της θέση, αποτελώντας σημείο αναφοράς και αξιοπιστίας τόσο για τους ασφαλισμένους της όσο και για το σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς» πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντάς.

Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Γιώργος Ζαφείρης σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία, αναφέρθηκε στη σχέση ζωής που αναπτύσσουν οι συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής με τους πελάτες τους. «Όλοι εσείς που βρίσκεστε σήμερα εδώ, μαζί μας, ξέρετε να διαβάζετε τους υποψήφιους πελάτες σας. Μπορείτε να συνδεθείτε με τις ελπίδες τους, τους φόβους και τις προσδοκίες τους. Μπορείτε να τους συμπαρασύρετε στο μαγικό κόσμο της ασφάλειας, να τους εντάξετε στην μεγάλη οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής. Και να είστε δίπλα τους για μια ζωή. To να αγαπάς τους πελάτες σου είναι μια τέχνη. Μια τέχνη που εδώ στην Εθνική Ασφαλιστική κατέχουμε και τελειοποιούμε εδώ και 126 χρόνια» επεσήμανε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ασφαλιστική Θωμόπουλος ΕΤΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ