Κουβέλης: «Ναι» σε εκλεγμένο υπουργό Δημοσιονομικών - iefimerida.gr

Κουβέλης: «Ναι» σε εκλεγμένο υπουργό Δημοσιονομικών

Κουβέλης: «Ναι» σε εκλεγμένο Υπουργό Δημοσιονομικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία αντίρρηση στο να υπάρξει υπουργός επί των δημοσιονομικών της χώρας, δεν έχει ο Φώτης Κουβέλης, αρκεί ένας τέτοιος υπουργός να ήταν της επιλογής του ελληνικού λαού.

Αυτά δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως η επιτροπεία είναι εκτός των όρων της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.

Αναφερόμενος στο PSI, ο Φώτης Κουβέλης ευχήθηκε να πετύχει δηλώνοντας πώς αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, ο ίδιος θα ήταν «ο τελευταίος που θα έλεγε να επιστρέψουμε στη δραχμή». Επίσης τάχθηκε εναντίον μέτρων «που προβάλλονται ως εντολές», όπως η κατάργηση 13ου και 14ου μισθού.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς διαφώνησε με τις προτάσεις Τσίπρα για μια ενιαία αριστερά, ενώ σχετικά με ενδεχόμενη συμμετοχή του κόμματός του σε κυβερνητικό σχηματισμό, δήλωσε πως το κόμμα του δεν είναι αδιάφορο σε κάτι τέτοιο, υπογραμμίζοντας πως μπορεί να γίνει στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ