Επιμένει η ΝΔ για 13ο και 14ο μισθό - iefimerida.gr

Επιμένει η ΝΔ για 13ο και 14ο μισθό

κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να διαπραγματευτεί σθεναρά η κυβέρνηση προκειμένου να αλλάξουν υφεσιακές πολιτικές, επεσήμανε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση η χώρα δεν θα βγει από την κρίση.

Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1, ο κ.Μιχελάκης εξέφρασε την αντίθεση της ΝΔ στο γεγονός ότι δεν περιλαμβάνονται αναπτυξιακά μέτρα στις προτάσεις της τρόικα και σημείωσε πως αν η χώρα δεν παράξει πλούτο δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί και να υπερβεί την κρίση.

Εξηγώντας την κόκκινη γραμμή της ΝΔ για την περικοπή των δώρων, ο κ. Μιχελάκης είπε πως «αν κοπούν ο 13ος και 14ος μισθός η ύφεση θα αυξηθεί 3,5 μονάδες και ό,τι γίνεται θα πηγαίνει στο βρόντο», ενώ σε ό,τι αφορά την έλλειψη ανταγωνιστικότητας, υπογράμμισε ότι οφείλεται στο μη μισθολογικό κόστος, στη φορολογία, στο ενεργειακό κόστος και τη γραφειοκρατία και όχι στους μισθούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ