Φραν Ντέσνερ: «Με έχουν απαγάγει εξωγήινοι και μου έβαλαν τσιπάκι» - iefimerida.gr

Φραν Ντέσνερ: «Με έχουν απαγάγει εξωγήινοι και μου έβαλαν τσιπάκι»

Φραν Ντέσνερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι συμβαίνει όταν η Φραν Ντρέσερ η διασημότερη «Νταντά» του κόσμου εξομολογείται πως την έχουν απαγάγει εξωγήινοι και τις έχουν βάλει και τσιπάκι;

Η 54χρονη σταρ έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση-αποκάλυψη στην ιστοσελίδα Huffington Post και μάλιστα επιμένει ότι η ιστορία της είναι πέρα για πέρα αληθινή. Δεν δίστασε να δείξει και τον καρπό της όπου έχει το σημάδι και λέει ότι στο σημείο αυτό της εμφύτευσαν το τσιπάκι.

Μάλιστα στην ιστορία η διάσημη «νταντά» μπλέκει και τον πρώην άντρα της, Πίτερ Μαρκ Τζέικομπσον, παραγωγό και σεναριογράφο του Χόλιγουντ ο οποίος είχε παρόμοια εμπειρία: «Ξέρετε, είναι αστείο αλλά και ο Πίτερ κι εγώ είδαμε εξωγήινους πριν ακόμη γνωριστούμε, ενώ μας συνέβη με τον ίδιο τρόπο, καθώς βρισκόμασταν στο αυτοκίνητο με τον πατέρα μας», ανέφερε υποστηρίζοντας τη θεωρία της περί εξωγήινων.

«Ήμασταν και οι δύο στο λύκειο. Λίγα χρόνια αργότερα, συναντηθήκαμε και διαπιστώσαμε ότι είχαμε την ίδια εμπειρία. Πιστεύω ότι με κάποιον τρόπο είχαμε προγραμματιστεί να συναντηθούμε. Και οι δύο έχουμε αυτό το σημάδι. Είναι το ίδιο ακριβώς σημάδι στο ίδιο ακριβώς σημείο»,

Ωστόσο ο πρώην σύζυγος της δεν συμμερίζεται τη θεωρία της περι εξωγήινων και αποδίδει το τραύμα σε κάποιο έγκαυμα αλλά η Φραν Ντέσνερ είναι κάθετη: «Του είπα ότι έτσι μας προγραμμάτισαν οι εξωγήινοι να πιστεύουμε! Αλλά εδώ έχω ένα τσιπάκι!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ