Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 9χρονης και του παππού της - iefimerida.gr

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 9χρονης και του παππού της

Εβρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακαρπες είναι προς το παρόν οι έρευνες για την ανεύρεση του 9χρονου κοριτσιού και του 55χρονου παππού του, οι οποίοι αγνοούνται από χθες το πρωί στο Έβρο. Παππούς και εγγονή προσπάθησαν να περάσουν κρυφά από την Τουρκία στην Ελλαδα, αλλά η βάρκα τους ανετράπη στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Οι έρευνες που ξεκίνησαν χθες και συνεχίστηκαν με το πρώτο φώς της ημέρας στην παρέμβρια περιοχή Ορεστιάδας, τόσο από ξηράς όσο και με πλωτά μέσα. Τις έρευνες δυσχεραίνουν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή, καθώς ο υδράργυρος έχει πέσει στους - 8 βαθμούς κελσίου.

Την ίδια ώρα, καλά είναι στην υγεία τους, άλλοι εννέα λαθρομετανάστες που επέβαιναν στην ίδια βάρκα και περισυνελλέγησαν από τους Αστυνομικούς. Οι οκτώ διακομίσθηκαν με προβλήματα υποθερμίας στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ενώ ένα 4χρονο αγοράκι, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι υγειές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ