Γιατί η εικόνα αυτού του 7χρονου αγοριού που κάνει δουλειές του σπιτιού έχει εξοργίσει το ίντερνετ - iefimerida.gr

Γιατί η εικόνα αυτού του 7χρονου αγοριού που κάνει δουλειές του σπιτιού έχει εξοργίσει το ίντερνετ

Facebook/NikkolePaulun
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι θα κάνατε αν ήσασταν εργαζόμενη μητέρα και προσπαθούσατε μεγαλώσετε δύο παιδιά μόνη σας, χωρίς βοήθεια;

Η 22χρονη Νikkole Paulun από το Μίσιγκαν, single και μητέρα δύο παδιών, πριν μερικούς μήνες, ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook φωτογραφίες που δείχνουν το γιο της, Lyle, να κάνει δουλειές του σπιτιού.
Μεγαλώνοντας μόνη της τα παιδιά της, η Νikkole, δουλεύει σκληρά, τόσο για να φροντίσει την οικογένεια της, όσο και για να τους μεταδώσει αξίες απαλλαγμένες από στερεότυπα και προκαταλήψεις. Όπως λέει και η ίδια, «δεν θέλω απλώς να μεγαλώσω δύο ανθρώπους, αλλά δύο παραγωγικά και αυτάρκη μέλη της κοινωνίας, που δεν σκέφτονται σεξιστικά, που θα ξέρουν να κουρεύουν το γκαζόν, να πλένουν τα ρούχα τους, να μαγειρεύουν το φαγητό τους».

Παρόλα αυτά, πολλοί έσπευσαν να κρίνουν αρνητικά για την επιθυμία της να δείξει στο γιο της ότι οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι υποχρέωση μόνο των γυναικών.

Διάβασε τι σχόλια δέχτηκε και τι απάντησε αυτή η γυναίκα στο BOVARY.GR .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ