Νύφη σκάρωσε πρόταση γάμου στην κολλητή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Νύφη σκάρωσε πρόταση γάμου στην κολλητή της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες ρυτίδες στο πρόσωπο δεν σηματοδοτούν μονάχα το πέρασμα των χρόνων, αλλά μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πως οι σημαντικοί άνθρωποι που μένουν δίπλα μας είναι ελάχιστοι ή καλύτερα, μετρημένοι στα δάχτυλα.

Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει και η «κολλητή» φίλη. Αρκεί να κλείσετε τα μάτια σας για να σκεφτείτε, ότι βρίσκεται στη ζωή σας από την παιδική σας ηλικία. Είναι εκείνη, που κατάφερε όχι απλά να κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας, αλλά να γίνει αξία ανεκτίμητη και σταθερή, μένοντας πλάι σας στα δύσκολα και τα εύκολα, στις λύπες αλλά και τις χαρές.

Μια τέτοια φιλία αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Τζες Νακράικο και την Κίλι, που γνωρίζονται από τα σχολικά χρόνια και έκτοτε παραμένουν αχώριστες.

Τον περασμένο Απρίλιο η πρώτη βίωσε μια από τις σπουδαιότερες ημέρες της ζωής της, αφού ντύθηκε νυφούλα και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον επί χρόνια σύντροφό της. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στην Τζαμάικα, αλλά η Νακράικο δεν ήθελε να είναι η ίδια το επίκεντρο της τελετής, για το λόγο αυτό συνωμότησε με το σύντροφο της Κίλι, τον Ανταμ, με τον οποίο και σχεδίασαν την πιο ονειρεμένη πρόταση γάμου για την κολλητή της!

Δείτε την πρόταση γάμου που σκάρωσε η νύφη στην κολλητή της στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος πρόταση γάμου κολλητή φίλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ