Σούπερ σέντερ φορ για Ολυμπιακό - Πατάει Ελλάδα ο Μποκανί [βίντεο] - iefimerida.gr

Σούπερ σέντερ φορ για Ολυμπιακό - Πατάει Ελλάδα ο Μποκανί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντιομερσί Μποκανί, ο οποίος το μεσημέρι θα προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σε ηλικία 31 ετών, ο Κογκολέζος επιθετικός θα γίνει ο Νο1 σέντερ φορ του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν.

Πολύ νωρίς στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, ο Ολυμπιακός αποκτά τον παίκτη που ήθελε ο Μπέσνικ Χάσι για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Μποκανί συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό και θα βρίσκεται σήμερα στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους ερυθρόλευκους.

Πέρυσι αγωνίστηκε στη Χαλ με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου, χωρίς πάντως να καταφέρει να σκοράρει σε 12 συμμετοχές ενώ για περίπου τρεις μήνες μετά το Κόπα Άφρικα, ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Με τον Χάσι, συνεργάστηκε στην Άντερλεχτ για την διετία 2011-2013 σημειώνοντας συνολικά 34 γκολ σε 53 συμμετοχές και με εκείνες τις εμφανίσεις του είχε καταφέρει να πάρει μεταγραφή στην Ντιναμό Κιέβου.

Τα προβλήματα και ο υποβιβασμός των Ουκρανών τον έφεραν με δύο δανεισμούς στην Αγγλία. Την πρώτη φορά για τη Νόριτς ενώ τη δεύτερη για λογαριασμό της Χαλ, όπου στο δεύτερο μισό της σεζόν δούλεψε κάτω από τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα, του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ