Τσιόδρας (Ποτάμι): «Η Ελλάδα θα χρειαστεί ξανά βοήθεια -Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια νέας εσοδείας» - iefimerida.gr

Τσιόδρας (Ποτάμι): «Η Ελλάδα θα χρειαστεί ξανά βοήθεια -Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια νέας εσοδείας»

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Δημήτρης Τσιόρδας, κατηγορώντας την ότι αφού τελείωσε τα παραμύθια με το χρέος, τώρα ισχυρίζεται ότι θα θα βγάλει τη χώρα από την εποπτεία.

«Αφού τελείωσαν τα παραμύθια για το χρέος, η κυβέρνηση προσπαθεί τώρα να βρει νέα. Το τελευταίο είναι ότι θα μας βγάλει από την επιτροπεία. Και αυτό τη στιγμή που με τις καταστροφικές επιλογές τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δέσμευσαν τη χώρα σε μόνιμη αυστηρή επιτήρηση, σε δέσμευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια και σε διαρκή λιτότητα με μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα ως το 2060» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι «Οι τραγικές καθυστερήσεις, πέραν των καταστροφικών επιπτώσεων στην ελληνική οικονομία, έχουν ως συνέπεια να μην μπούμε και στο Πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης της ΕΚΤ. Αυτό σημαίνει ότι το 2018, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί ξανά βοήθεια για τη χρηματοδότησή της. Τα υπόλοιπα, είναι παραμύθια νέας εσοδείας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Δημήτρης Τσιόδρας ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ