Πώς να βάλεις προτεραιότητες όταν πρέπει να τα προλάβεις όλα - iefimerida.gr

Πώς να βάλεις προτεραιότητες όταν πρέπει να τα προλάβεις όλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνήθως το άγχος (και ο κρύος ιδρώτας στην πλάτη) ξεκινά από τη στιγμή που θα φτιάξετε την to-do list με όσα πρέπει να κάνετε μέσα στην ημέρα και θα συνειδητοποιήσετε ότι οι 12 άθλοι του Ηρακλή ήταν πιο εύκολοι.

Πώς μπορείτε να φέρετε εις πέρας όλες αυτές τις υποχρεώσεις όταν όλες είναι το ίδιο σημαντικές και πιεστικές; Με άλλα λόγια, πώς μπορείτε να βάλετε προτεραιότητες όταν όλα μοιάζουν να πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα;

Να απαντήσετε στα μέιλ, να βρείτε ιδέες για το meeting στη δουλειά, να πάτε έγκαιρα το παιδί στο σχολείο ώστε να κάνω κι εκείνη τη συζήτηση που πρέπει με τη δασκάλα και μετά να φτάσετε έγκαιρα στο γραφείο, να μπείτε στη σελίδα του e-banking για να αποπληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να τελειώσετε την αναφορά που ξεκίνησατε την προηγούμενη μέρα, να προλάβετε το μάθημα γιόγκα, να περάσετε από το σούπερ μάρκετ για γάλα και -ΟΥΦ- κάπως έτσι, σχηματίζεται μια τεραστίων διαστάσεων χιονοστοιβάδα η οποία είναι έτοιμη να σκάσει πάνω σας και να να σας πλακώσει.

Δείτε πώς μπορείτε να βάλετε εύκολα προτεραιότητες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προτεραιότητες γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ