Το λάθος που κάνετε και τα μπισκότα σας ξεραίνονται στο ψήσιμο

Τρώγονται στο πρωινό, με τον καφέ, ικανοποιούν μικρές ή μεγάλες λιγούρες, είναι πάντα ευπρόσδεκτα σαν κέρασμα, συνδυάζονται μαγικά μαζί με άλλα γλυκά όπως cheesecake, κρέμες, παγωτά. Ποτέ, κανείς δεν είπε όχι στα μπισκότα. Αρκεί βέβαια να μην είναι σαν κομμάτι που μόλις ξεκόλλησε από κάποιο τοίχο.

Τα μπισκότα είναι νόστιμα, αλλά όσο εύκολα καταναλώνονται, τόσο δύσκολο είναι να πετύχετε τη σωστή υφή ώστε να μη σας ξεραθούν και σκληρύνουν μετά από λίγα λεπτά εκτός φούρνου.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά τιπ που μπορούν να διορθώσουν αυτή τη μαγειρική αναποδιά και να σας δώσουν τα μπισκότα έτσι όπως τα θέλετε: πλούσια σε γεύση και μαλακά στην υφή. Ας το πάμε ανάποδα όμως καλύτερα. Τι κάνετε λάθος κατά τη διάρκεια παρασκευής τους και πως μπορείτε να το διορθώσετε;

Το λάθος που κάνετε στο ψήσιμο των μπισκότων στο BOVARY.GR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπισκότα μαγειρική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ