Το λάθος που κάνετε και τα μπισκότα σας ξεραίνονται στο ψήσιμο - iefimerida.gr

Το λάθος που κάνετε και τα μπισκότα σας ξεραίνονται στο ψήσιμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρώγονται στο πρωινό, με τον καφέ, ικανοποιούν μικρές ή μεγάλες λιγούρες, είναι πάντα ευπρόσδεκτα σαν κέρασμα, συνδυάζονται μαγικά μαζί με άλλα γλυκά όπως cheesecake, κρέμες, παγωτά. Ποτέ, κανείς δεν είπε όχι στα μπισκότα. Αρκεί βέβαια να μην είναι σαν κομμάτι που μόλις ξεκόλλησε από κάποιο τοίχο.

Τα μπισκότα είναι νόστιμα, αλλά όσο εύκολα καταναλώνονται, τόσο δύσκολο είναι να πετύχετε τη σωστή υφή ώστε να μη σας ξεραθούν και σκληρύνουν μετά από λίγα λεπτά εκτός φούρνου.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά τιπ που μπορούν να διορθώσουν αυτή τη μαγειρική αναποδιά και να σας δώσουν τα μπισκότα έτσι όπως τα θέλετε: πλούσια σε γεύση και μαλακά στην υφή. Ας το πάμε ανάποδα όμως καλύτερα. Τι κάνετε λάθος κατά τη διάρκεια παρασκευής τους και πως μπορείτε να το διορθώσετε;

Το λάθος που κάνετε στο ψήσιμο των μπισκότων στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπισκότα μαγειρική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ