H Oλίβια Παλέρμο φόρεσε το κολάν που σμιλεύει τα πόδια και τα δείχνει πιο αδύνατα [εικόνες] - iefimerida.gr

H Oλίβια Παλέρμο φόρεσε το κολάν που σμιλεύει τα πόδια και τα δείχνει πιο αδύνατα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ολίβια Παλέρμο δεν συνηθίζει να φορά κολάν. Ετσι, όταν τα φορά δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και έχουν τις περισσότερες φορές κάτι ιδιαίτερο.

Το κολάν είναι και αυτή τη σεζόν είναι ένα από τα κομμάτια που έχουν θέση στις καθημερινές εμφανίσεις αρκετών από εσάς. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το κολάν στην αθλητική βερσιόν του, ωστόσο οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να φορεθεί είναι αμέτρητοι. Το κολάν μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ, στην έξοδό μας.

Δερμάτινο, σε ουδέτερη απόχρωση (το μαύρο κυριαρχεί), σε bold χρώμα ή με prints, αθλητικό. Μπορεί να συνοδευτεί με κομμάτια- έκπληξη της γκαρνταρόμπας μας και να κάνει την διαφορά. H Ολίβια Παλέρμο διάλεξε για την εμφάνισή lustrous leggings.

Δείτε το κολάν που φόρεσε η Ολίβια Παλέρμο στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κολάν Ολίβια Παλέρμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ